Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


Ένα λικεράκι πολύ αρωματικό και υπέροχο στη γεύση του. Γϊνεται πολύ πολύ γρήγορα και διατηρείτε τώρα που ανοίγει και ο καιρός στο ψυγείο. Δοκιμάστε το!!!!

Για τη παρασκευή του χρειαζόμαστε:

500 γραμ. φράουλες
400 γραμ. ζάχαρη
1 lt ρακί ή τσίπουρο ή βότκα ή ρούμι

Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις αλέθουμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Χτυπάμε καλά για 3΄-4΄. Ρίχνουμε και το αλκοόλ και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα σουρωτηράκι και βάζουμε και ένα τούλι μέσα. Σουρώνουμε το ποτό βάζοντάς το σε μπουκάλι. Το βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσει καλά.
Το λικεράκι αυτό, μερικοί το πίνουν έτσι και άλλοι το προτιμούν με πάγο μέσα για να αραιώνεται λίγο και να γίνεται ακόμη πιο δροσερό.
Καλή επιτυχία και..... στην υγειά σας!!!!!



Share

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αν προσθέσεις και 2 φυλλαράκια δυόσμου μέσα,γίνεται ακόμα πιο σούπερ!Στην υγειά μας!
Ηλιοπούλου Στέλλα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...