tag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post1973837710129510317..comments2024-01-19T22:41:44.483+02:00Comments on Η Εύη μαγειρΕύη: ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΕΥΗ ΚΟΥΚhttp://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-11144443341046846692015-09-14T23:50:03.624+03:002015-09-14T23:50:03.624+03:00Από το βρέξιμο μαύρισαν οι μελιτζάνες και δε ψήθηκ...Από το βρέξιμο μαύρισαν οι μελιτζάνες και δε ψήθηκαν.. τι έκανα λάθος :'(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07377840437515331703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-82889026597684379452010-04-09T12:50:34.784+03:002010-04-09T12:50:34.784+03:00Φίλη μου riri καλωσόρισες!!!
Χαίρομαι που σου άρεσ...Φίλη μου riri καλωσόρισες!!!<br />Χαίρομαι που σου άρεσαν οι μελιτζάνες αλλά μου άρεσαν και οι αλλαγές που έκανες!! Ξέρω ότι η παρμεζάνα ταιριάζει απίστευτα......<br />Οσο για το σοκ που λες, κι εμείς το παθαίνουμε κάθε φορά που τις τρώμε!!!<br />Φιλιά :))ΕΥΗ ΚΟΥΚhttps://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-75233199562254074692010-04-08T19:06:40.436+03:002010-04-08T19:06:40.436+03:00έφτιαξα τις μελιτζάνες όπως ακριβώς είπε Εύη απλά ...έφτιαξα τις μελιτζάνες όπως ακριβώς είπε Εύη απλά προσέθεσα λιαστή ντομάτα και αντί για φέτα έβαλα παρμεζάνα και ελάχιστο τσένταρ. έχω πάθει γευστικό σοκ αυτή τη στιγμή! Τις έκανα στο γκριλ και είχαν απίθανη ελαφριά γεύση!Ririhttps://www.blogger.com/profile/13284431717560511622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-46875641115999263292009-08-02T01:05:19.859+03:002009-08-02T01:05:19.859+03:00Εύη μου, συμφωνώ με τον Cummulus για το tip!
Οι με...Εύη μου, συμφωνώ με τον Cummulus για το tip!<br />Οι μελιτζάνες έπονται...<br />Το φαγητό της Δευτέρας θα είναι η συνταγή σου.<br />Ωραία ιδέα μας έδωσε ο Επικούρειος για την Πανσέληνο της 6ης Αυγούστου, που είναι και η γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος!<br /><br />ΦιλιάααTruthseeker.Vasilikihttps://www.blogger.com/profile/04368924625728584688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-10612653576298994212009-07-31T15:53:34.755+03:002009-07-31T15:53:34.755+03:00@ΕΥΗ
Ελπίζω τώρα που σε έκανα και γέλασες να μας δ...@ΕΥΗ<br />Ελπίζω τώρα που σε έκανα και γέλασες να μας δώσεις και άλλες ποιοτικές συνταγές (έχει πέσει στα χέρια μου ένα pdf Με κάτι ωραία πράγματα και θα στο περάσω πριν φύγω για διακοπές)<br /><br />Τα 15 λεπτά το θεωρώ όρια ασφαλείας με καταψύκτη στους -18. Βάζω και ξυπνητήρι για τον φόβο να ξεχαστώ και να έχουμε ολέθρια αποτελέσματα. Στα 20-30 λεπτά μετά τις 2 ώρες σπάνε οι μπύρες.<br /><br />ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ.<br /><br />(6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΝΣΈΛΗΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ)<br /><br />ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ (ΦΙΛΟΠΑΠΟΥ) Ή ΤΗΝ ΠΝΥΚΑ.ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣhttps://www.blogger.com/profile/06806408721890324169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-709558739536781442009-07-31T15:32:34.227+03:002009-07-31T15:32:34.227+03:00@Φίλε cummulus χωρίς το tip δεν λέει.... Εγω φταίω...@Φίλε cummulus χωρίς το tip δεν λέει.... Εγω φταίω; Φιλιά :))<br /><br />@Γαστεροπλήξ μου, όταν φτιάχνουμε κάτι το φτιάχνει επίσης και όλη η μλπογκογειτονιά..... Συνηθήσαμε πια!!! Κερνάω κρύα μπύρα.... :Ρ<br /><br />@Επικούρειε, σωστό σε βρίσκω με το tip αλλά γέλασα με τα 15 λεπτά πέρα των 2 ωρών......<br />Οσο για το ψήσιμο των μελιτζανών γλυτώνουμε θερμίδες έτσι και δεν υστερούμε σε νοστιμιά.<br />Για το γερμανικό σαλάμι που λες σίγουρα μπαίνει σε ομελέτα, σε πίτσα αλλά έχω φάει και σε καναπεδάκι γαρνιτούρα με βάση χούμους. Αν δεν πειραματιστεις δεν θα καταλήξεις.....ΕΥΗ ΚΟΥΚhttps://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-37551089583104992872009-07-31T15:28:44.383+03:002009-07-31T15:28:44.383+03:00Kαι το φαγάκι σούπερ και το tip εξαιρετικό όμως!!
...Kαι το φαγάκι σούπερ και το tip εξαιρετικό όμως!!<br />Μελιτζάνα, η αγαπημένη του καλοκαιριού!!ΕΛΕΝΑhttps://www.blogger.com/profile/17123654845764364191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-15370683607055263402009-07-31T14:19:21.647+03:002009-07-31T14:19:21.647+03:00Ένα από τα αγαπημένου πιάτα.
Εκτός από το tip με ...Ένα από τα αγαπημένου πιάτα.<br /><br />Εκτός από το tip με τις μπύρες που το ακολουθώ πιστά (πρώτα ρίχνω τις μπύρες σε παγωμένο νερό και μετά στην κατάψυξη για 2 ώρες και 15 λεπτά) ώστε να αποκτήσουν πάγο γύρω από το μπουκάλι και με παγωμένα ποτήρια που έχω μόνιμα στην κατάψυξη.<br /><br />Μου άρεσε ο Εναλλακτικός τρόπος προψησίματος της μελιτζάνας που έχει και λιγότερες θερμίδες.<br /><br />Χθες είχαμε μελιτζάνες στο φούρνο και τις ΤΣΑΚΙΣΑ στην κυριολεξία.<br /><br />ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ....<br /><br />Έχω ένα περίεργο Γερμανικό Σαλάμι πως το τρώνε αυτό; Σε ομελέτα;ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣhttps://www.blogger.com/profile/06806408721890324169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-30498642505406455652009-07-31T14:11:45.405+03:002009-07-31T14:11:45.405+03:00αχ αυτές οι μελιτζάνες, δυο-δυο τα φτιάχνουμε τα φ...αχ αυτές οι μελιτζάνες, δυο-δυο τα φτιάχνουμε τα φαγητά μ' αυτές, πάλι ρεσιτάλ μελιτζάνας δώσαμε στη μπλογκογειτονιά!!!!!γαστεροπλήξnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-84237193484511685272009-07-31T14:10:51.514+03:002009-07-31T14:10:51.514+03:00Ολα τα λεφτά είναι το tip. Ε, δεν παίζεσαι με τίπο...Ολα τα λεφτά είναι το tip. Ε, δεν παίζεσαι με τίποτα!!!cummulushttps://www.blogger.com/profile/08875133827069328933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-83986701775126936732009-07-31T13:24:21.916+03:002009-07-31T13:24:21.916+03:00Ένα πολύ απαραίτητο tip για να γίνει πετυχημένη η ...Ένα πολύ απαραίτητο tip για να γίνει πετυχημένη η συνταγή μας: Παγώνουμε πολύ καλά μερικές μπύρες και τις πίνουμε υποχρεωτικά, συνοδεύοντας τις μελιτζάνες. :ΡΕΥΗ ΚΟΥΚhttps://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.com