tag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post2232026271385430528..comments2024-01-19T22:41:44.483+02:00Comments on Η Εύη μαγειρΕύη: ΕΥΚΟΛΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΕΥΗ ΚΟΥΚhttp://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-31993010668679372222016-05-04T02:55:50.948+03:002016-05-04T02:55:50.948+03:00Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.Έλενα_Έλεναhttps://www.blogger.com/profile/02390502055494122022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-73303474466503792852016-04-30T17:22:58.904+03:002016-04-30T17:22:58.904+03:00Αγαπητή Ελενα λυπάμαι που δεν σου πέτυχαν και ο κό...Αγαπητή Ελενα λυπάμαι που δεν σου πέτυχαν και ο κόπος σου και τα υλικά σου πήγαν άδικα.<br /><br />Η συνταγή δεν είναι δική μου αλλά της Χρύσας κι ελπίζω να δει το σχόλιο σου και να σου απαντήσει.<br /><br />Για μένα αιτίες αποτυχίας σε παρασκευή τσουρεκιών γενικότερα είναι:<br />α) η μαγιά να μην είναι φρέσκια με αποτέλεσμα να μην φουσκώσει το μίγμα.<br />β) τα υγρά υλικά (βούτυρο, γάλα) να είναι περισσότερο ζεστά από ότι χρειάζεται με αποτέλεσμα να κάψουν την μαγιά<br />γ) η ποσότητα αλευριού να είναι παραπάνω από το κανονικό.<br /><br />Από προσωπική πείρα όταν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο, ξέρω ότι συνήθως ευθύνονται το α και β διότι είναι παράγοντες που χρειάζονται περισσότερη εμπειρία σε ζύμες.ΕΥΗ ΚΟΥΚhttps://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-86771599150900997412016-04-30T16:21:43.945+03:002016-04-30T16:21:43.945+03:00εκανα κατα γραμμα τη συνταγη σου δεν φουσκωσαν καθ...εκανα κατα γραμμα τη συνταγη σου δεν φουσκωσαν καθολου και το ζυμαρι εγινε τουβλο καθολου αφρατο, τοσο τουβλο οποτε λογικο να μην φουσκωσειΈλενα_Έλεναhttps://www.blogger.com/profile/02390502055494122022noreply@blogger.com