tag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post7433174942454731897..comments2024-01-19T22:41:44.483+02:00Comments on Η Εύη μαγειρΕύη: ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣΕΥΗ ΚΟΥΚhttp://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-77941702922801942562013-12-12T13:02:04.603+02:002013-12-12T13:02:04.603+02:00Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά λόγω υ...Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά λόγω υποχρεώσεων σήμερα μπόρεσα να ασχοληθώ με το mail μου....<br />Οταν λες ότι στο πλάσιμο σου διαλύονταν εννοείς ότι σου τρίβονταν; ή ότι κολλούσαν και δεν μπορούσες να τα πλάσεις;<br />Στην 1η περίπτωση οταν δεν μπορούμε να τα πλάσουμε και μας τρίβονται και δεν είναι συμπαγές το μίγμα μας, σημαίνει ότι του λέιπει υγρασία και υπερτερούν τα στερεά υλικά. Οπότε είτε προσθέτουμε λίγο λικεράκι ή κάποιο σιρόπι ή βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νεράκι και πλάθουμε μέχρι να φτιάξουμε το ιδανικό μείγμα για πλάσιμο. Επίσης, καλό είναι να ρίχνουμε το ινδοκάρυδο λίγο λίγο, μέχρι να δούμε ότι μπορούμε να πλάσουμε μπαλλάκια.<br />Στην 2η περίπτωση, που μας κολλάει το μίγμα και δεν πλάθετε με τίποτα χρειάζεται περισσότερο ινδοκάρυδο για να στερεοποιηθεί. Όμως και πάλι λίγο λίγο μέχρι να αποκτήσουμε το ιδανικό μίγμα για πλάσιμο.<br />Ελπίζω να βοήθησα, για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς πες μου.ΕΥΗ ΚΟΥΚhttps://www.blogger.com/profile/10257370437872875828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6009414809223969998.post-54033356672900055342013-12-05T00:16:18.425+02:002013-12-05T00:16:18.425+02:00Τα τρουφάκια τα έφτιαξα γιατί τα έφαγα κάπου κι ήτ...Τα τρουφάκια τα έφτιαξα γιατί τα έφαγα κάπου κι ήταν πεντανόστιμα. Αλλά πείτε μου τί να κάνω να μη διαλύονται και η μάζα να είναι σφιχτή;Με παίδεψαν πάρα πολύ όταν τα έπλαθα.Anonymousnoreply@blogger.com